Hvilken seng skal du vælge?

By | 30. juni 2016

Der findes utrolig mange forskellige senge, som hver især har nogle fordele og ulemper. Samtidig findes der ikke nogen guide eller opskrift på, hvilken seng der er bedst, og hvilken der er dårligst. Når man skal finde den seng der passer en bedst, er der mange individuelle forhold der skal tages højde for.

Skal den være blød, hård, ventilerende, formet efter kroppen, eller noget helt andet. Det og meget mere skal man gøre sig bevidst omkring, inden man køber en ny seng, for det er ikke særlig sjovt, at skulle ud og købe ny seng efter et par måneder, fordi man ikke lige fik valgt rigtigt første gang.

En traditionel boxmadras er bygget op med et fjedersystem, som er fæstnet til en ramme, og er dermed en fast madras, som ikke kan vrides, vippes eller drejes. Den giver en god komfort, idet madrassen former sig efter kroppens konturer. Den er et godt fundament for en god nattesøvn, eventuelt i kombination med en topmadras.

En springmadras er egentlig bare en madras, som består af forskellige typer fjedre, alt efter behag og behov. Den skal fæstnes til en ramme, og er derfor i udgangspunktet ikke fastlåst i en enkelt position, og kan derfor indgå som madras i en elevationsseng, eller i en ramme med ben, i en normal ubøjelig seng.

Elevationssenge har den kæmpe store fordel, at de kan løftes og bøjes. På den måde kan man benytte en elevationsseng, som mere end bare en seng.
Flere og flere benytter deres seng til mere end bare at sove i, og derfor er elevationssenge et oplagt valg, til at gøre soveværelset mere multifunktionelt.

Der er mange forskelle i funktionerne på elevationssenge, og derfor skal man også gøre det klart, hvilke behov og krav man har til en elevationsseng, inden man køber den, så man ikke betaler for noget man ikke kan eller skal bruge. Du kan finde ud af meget mere om elevationssenge på http://www.elevationsseng.nu/.

Skriv et svar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *